Vreedzaam liggend kop

Nieuwe subsidiekansen voor Vreedzaam

Vanuit De Gezonde School zijn er vanaf 6 maart 2023 weer twee interessante subsidies beschikbaar voor vreedzame scholen:
check

Stimuleringsregeling gezonde relaties & seksualiteit

check

Ondersteuningsaanbod Gezonde School

Stimuleringsregeling gezonde relaties & seksualiteit 'Kriebels in DVS en Gezonde School'

Inmiddels is de uitrol van het programma voor seksuele vorming binnen de aanpak van Vreedzaam in volle gang. De handreikingen zijn gedrukt, e-learnings zijn klaar voor gebruik en de eerste scholen zijn getraind. De stimuleringsregeling kun je, als vreedzame school, inzetten om 'Kriebels' te implementeren. Meer informatie? Lees alles over Vreedzame Kriebels.

Ondersteuningsaanbod Gezonde School 'Aanschaf nieuwe lesmappen en Gezonde School'

Het ondersteuningsaanbod van Gezonde School is beschikbaar voor vreedzame scholen. Met deze subsidie kun je nieuwe lesmappen aanschaffen en/of een opfristraject volgen. Lees meer over de nieuwe lesmappen.

Vraag de subsidie aan

Wil je deze kans niet missen? Vanaf 6 maart tot 17 april 2023 kunnen scholen zich aanmelden voor deze subsidies. Vraag de subsidie aan via Stimuleringsregeling gezonde relaties & seksualiteit en/of Ondersteuningsaanbod Gezonde School. En dan is het weer duimen: welke scholen worden door Gezonde School ingeloot?

Subsidie toegekend of afgewezen?

Laat het ons dan weten via het formulier.
Logo Vreedzaam

Vragen?

Neem contact op met Vreedzaam

vreedzaaml@cedgroep.nl
x