Vreedzaam liggend kop

Nieuwe subsidiekansen voor De Vreedzame School

Vanuit De Gezonde School zijn er vanaf 6 maart 2023 weer twee interessante subsidies beschikbaar voor vreedzame scholen:
check

Stimuleringsregeling gezonde relaties & seksualiteit

check

Ondersteuningsaanbod Gezonde School

Stimuleringsregeling gezonde relaties & seksualiteit 'Kriebels in DVS en Gezonde School'

Inmiddels is de uitrol van het programma voor seksuele vorming binnen de aanpak van De Vreedzame School in volle gang. De handreikingen zijn gedrukt, e-learnings zijn klaar voor gebruik en de eerste scholen zijn getraind. De stimuleringsregeling kun je, als vreedzame school, inzetten om 'Kriebels' te implementeren. Meer informatie? Lees alles over Kriebels in De Vreedzame School (KiDVS).

Online meeting
Wil je alvast laagdrempelig kennismaken met het programma en onze werkwijze? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis online meeting ‘Kriebels in De Vreedzame School’. Deze wordt gegeven op:

  • woensdag 15 maart 2023 van 16.00-17.00 uur
  • donderdag 16 maart 2023 van 17.00-18.00 uur

Ondersteuningsaanbod Gezonde School 'Aanschaf nieuwe lesmappen en Gezonde School'

Het ondersteuningsaanbod van Gezonde School is beschikbaar voor vreedzame scholen. Met deze subsidie kun je nieuwe lesmappen aanschaffen en/of een opfristraject volgen. Lees meer over de nieuwe lesmappen.

Online meeting
Wil je alvast laagdrempelig informatie ontvangen over de aanschaf van de nieuwe lesmappen en de subsidie Gezonde School? Meld je dan hieronder aan voor onze online meeting ‘Aanschaf nieuwe lesmappen en Gezonde School’. Deze wordt gegeven op:

  • woensdag 15 maart 2023 van 15.00-16.00 uur
  • donderdag 16 maart 2023 van 16.00-17.00 uur

Vraag de subsidie aan

Wil je deze kans niet missen? Vanaf 6 maart tot 17 april 2023 kunnen scholen zich aanmelden voor deze subsidies. Vraag de subsidie aan via Stimuleringsregeling gezonde relaties & seksualiteit en/of Ondersteuningsaanbod Gezonde School. En dan is het weer duimen: welke scholen worden door Gezonde School ingeloot?

Maak vast online kennis

Meld je aan voor één of voor beide online meetings en maak vast laagdrempelig kennis met de programma's en de werkwijze.

Online meetings Gezonde school

'Kriebels in De Vreedzame School' en/of 'Aanschaf nieuwe lesmappen'
x