Vreedzaam header

Vreedzaam Deelnemersdomein

Nieuw deelnemersdomein voor Vreedzaam. Zo bereiden we ons samen voor.

Eind mei lanceert Vreedzaam een gloednieuw, overzichtelijk deelnemersdomein. Om te zorgen dat alle deelnemers meteen na de overstap aan de slag kunnen, vragen we alle beheerders om ons te voorzien van de nodige gegevens van de school en van zichzelf. Wij zorgen vervolgens dat het domein helemaal klaar is voor gebruik.

Waarom een nieuw domein?

Als leerkracht heb je heel wat ballen in de lucht te houden. Daarom is het belangrijk dat je lessen en informatie met één druk op de knop kunt vinden. Het nieuwe domein heeft dan ook een handige zoekfunctie, is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Zo staan de filmpjes bijvoorbeeld niet meer apart, maar bij de lessen. Dit alles maakt het voor leerkrachten nog makkelijker om de lessen van Vreedzaam op een efficiënte manier te geven.

check

Gebruiksvriendelijker

check

Overzichtelijker

check

Laagdrempelig

Wat vragen we van je?

Hieronder vind je een formulier. We vragen je om de volgende gegevens hierin op te nemen:

  • Naam en adres school
  • Contactgegevens beheerder

Lukt het vóór 12 mei?

Om te zorgen dat we het nieuwe deelnemersdomein tijdig en goed voor jullie kunnen vullen, vragen je om het formulier vóór 12 mei in te vullen. Vast bedankt voor de medewerking!

Vreedzaam Rondje

Vul je contactgegevens in

Zo bereiden we ons samen voor

x