VOLWASSENEN 263

De Betere Basisschool

  • Hoe word je een nog betere basisschool?

De Betere Basisschool verhoogt de opbrengsten en verbetert duurzaam de kwaliteit van de school. De prestaties van de kinderen worden beter en de school wordt effectiever. Dit wordt gerealiseerd door de school op basis van verantwoord verandermanagement zo planmatig te laten werken dat onderwijsvernieuwingen die je wilt aanbrengen goed geïmplementeerd worden en je investeringen echt renderen. Het organisatieprogramma is veelbelovend gebleken op scholen die je voorgingen.

Hoe word je nog een betere basisschool?

E-book 'Hoe word je een nog betere basisschool?'

De Betere Basisschool-aanpak bestaat uit vijf stappen die we in dit e-book toelichten en illustreren met ervaringen van scholen uit het hele land.

Op maat

Op basis van een nulmeting wordt het plan geheel op maat voor je school geschreven, waarbij de accenten liggen op heldere aansturing van het team, haalbare planningen, effectieve vergaderingen, heldere besluitprocedures en borging van behaalde rendementen.

Inspectierapporten geven aan dat, op scholen waar De Betere Basisschool goed is ingevoerd, deze scholen een “goed” scoren bij de beoordeling op het gebied van:

  • Kwaliteitszorg
  • Kwaliteitscultuur
  • Zicht op schoolontwikkeling
  • planmatig werken.
Logo in rondje

Meer weten?

Wil je meer informatie over De Betere Basisschool? Neem contact op met Carla van Doornen.

x