E learnings

De voordelen van blended leren

Je wilt natuurlijk graag bijblijven en je professionaliseren in de juiste richting. Tegelijkertijd is de werkdruk hoog en kom je collega's te kort. Hoe vind je de tijd om die leuke cursus te doen die je op het oog hebt? Om jouw agenda flexibel te houden, bieden we een deel van onze cursussen blended aan: een uitgebalanceerde mix van cursusbijeenkomsten en online leeractiviteiten. Naast flexibiliteit zijn er uiteraard nog meer voordelen.

Meer voordelen:

  • Leerstof grondiger bestuderen en zo vaak als nodig herhalen
  • Meer diepgang in online en fysieke bijeenkomsten
  • Meer tijd om te oefenen in fysieke bijeenkomsten
  • Meer tijd voor uitwisseling van kennis en ervaring in online en fysieke bijeenkomsten
  • Minder reistijd
  • Makkelijker combineren van werk en privé
  • Alle communicatie via het platform

Superefficiënt, overzichtelijk én duurzaam dus.

Procademy: gebruikersvriendelijk

Als je je inschrijft voor een online of blended cursus, krijg je toegang tot ons online leerplatform Procademy. Je zult merken dat het een heel gebruikersvriendelijk platform is, waarop je heel makkelijk online alles kunt vinden voor je training.

De beste werkvormen

Iedere onderwijsprofessional weet: wat de beste activiteit is, hangt natuurlijk helemaal af van de te behalen leerdoelen. Per cursus bekijken we of het meerwaarde heeft om één of meer cursusonderdelen online aan te bieden. Dit kan een online toets zijn, een e-learning module, een online bijeenkomst, een filmpje, een online huiswerkopdracht of een interactieve werkvorm. Het belangrijkste is, dat jij je professioneel kunt ontwikkelen en de leerdoelen op de beste manier behaalt.

Blended logo

Bekijk de blended cursussen

filter op "blended"
Naar het cursusaanbod
x