Groep5 289

Interim ib'er/kwaliteitscoördinator

  • We zoeken tijdelijk vervanging voor onze ib’er/kwaliteitscoördinator. Hoe vinden we een ervaren specialist die het werk goed en snel overneemt?
  • We hebben tijdelijk iemand nodig die náást onze ib’er/kwaliteitscoördinator staat en helpt prioriteren. Wie kan dit doen?

De intern begeleider/kwaliteitscoördinator op je school ondersteunt waar nodig, of het nu gaat om moeilijke gesprekken met ouders, onderwijsbehoeften van specifieke leerlingen of het opstellen van protocollen. Een intern begeleider/kwaliteitscoördinator is dan ook onmisbaar binnen je schoolorganisatie. Wat doe je als de ib’er/kwaliteitscoördinator een andere baan vindt, zwanger raakt, verhuist of ziek wordt? Als de ib’er/kwaliteitscoördinator (tijdelijk) uitvalt, valt er een ‘gat’ in je organisatie. De CED-Groep beschikt over experts met een brede kennis en ervaring, die de rol van ib’er/kwaliteitscoördinator tijdelijk kunnen vervullen of tijdelijk kunnen worden toegevoegd aan de interne begeleiding.

Méér dan waarnemen
Interim ib’ers/kwaliteitscoördinatoren houden de leerlingzorg draaiend en kunnen een impuls geven aan de kwaliteit ervan. Maar zij kunnen ook nieuwe ontwikkelingen in gang zetten of werkzaamheden voor hun rekening nemen waar onvoldoende capaciteit voor is. Indien gewenst neemt de interim ib’er/kwaliteitscoördinator de analyse van toetsdata voor zijn of haar rekening.

Daarom een ib’er van de CED-Groep
Een interim ib’er/kwaliteitscoördinator heeft een vanzelfsprekende afstand tot de dagelijkse hectiek en is daardoor goed in staat om prioriteiten te stellen en zich volledig focussen op de leerlingzorg. Onze interim ib’ers/kwaliteitscoördinatoren zijn deskundige en ervaren onderwijsprofessionals. Ze zijn bekend met verschillende leerlingpopulaties en leerlingen met uiteenlopende problematieken en hebben inzicht in actuele ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Zij zijn gewend zich snel in te werken en aan te sluiten bij wat de school nodig heeft. En natuurlijk staan er 180 collega’s bij de CED-Groep klaar, waar zij op elk moment een beroep op kunnen doen.

‘De inzet van de interim ib’er is zeer professioneel en ze weet haar tijd volledig te benutten. In korte tijd verzet ze veel werk.’

Logo in rondje

Contact

Ben jij ook op zoek naar een interim ib’er/kwaliteitscoördinator voor jouw school? We komen graag langs om jullie wensen en verwachtingen te bespreken en een collega voor te stellen die daarbij aansluit. Neem contact op met Carla van Doornen.

x