TB 330

Thuiswerk materialen - Voortgezet onderwijs

Nieuwsbegrip

Thuis werken met Nieuwsbegrip Goud:

Alle wekelijkse nieuwe lessen zijn voor leerlingen ook thuis beschikbaar als je met Nieuwsbegrip pakket Goud werkt. Check hier hoe je leerlingen thuis kunt laten inloggen als er een koppeling is met Basispoort. Via Nieuwsbegrip Goud kunnen de leerlingen de actuele tekst digitaal lezen. Ze vullen hun aantekeningen en antwoorden op de sleutelvragen digitaal in.

Nog geen Goud-licentie? De Nieuwsbegripbeheerder kan direct een proeflicentie aanvragen (na inloggen op beheerdeel). Proeflicentie verlengen of opnieuw aanvragen? Neem even contact op via licenties@cedgroep.nl. In dit geval is dat altijd mogelijk.

Voor iedereen: kant en klare leeslessen

Heb je op school geen Nieuwsbegrip? Wij hebben vier kant-en-klare pakketten waarmee leerlingen individueel en zelfstandig aan het werk kunnen. Je vindt deze pakketten onderaan deze pagina.

Nieuwsrekenen

Laat je leerlingen thuis werken met de contextopgaven van Nieuwsrekenen! Nieuwsrekenen maakt wekelijks contextopgaven op zes niveaus aan de hand van het Nieuwsbegriponderwerp. Je kunt de lessen gratis downloaden op deze pagina.

Bekijk ook onze tips voor onderwijs op afstand.

x