TB 850

Uitgelicht: Teach Like a Champion

  • Hoe bouw ik een sterke klascultuur?
  • Wat kan ik doen om het zelfvertrouwen van leerlingen te vergroten?

Lesgeven als kampioen
Lesgeven als een kampioen, welke docent wil dat niet? Maar hoe pak je dat aan?

Het leerproces van je leerlingen begint bij jou. Met jouw kwaliteiten maak jij het verschil. Als jij je competent voelt, zie je dat terug in je groep én de resultaten. Wil jij kampioen worden in lesgeven? De CED-Groep bracht het succesvolle Teach Like a Champion van Doug Lemov naar Nederland.

Word een nog betere docent
In Teach Like a Champion zijn de werkwijzen van honderden ‘excellente docenten vertaald naar 63 praktische technieken die jou helpen om meer uit je leerlingen te halen. Met deze technieken leg je de lat hoog, bouw je aan een sterke klascultuur, stimuleer je de deeelnameratio en het denkvermogen van leerlingen, bevorder je hun zelfvertrouwen en kun je begrip controleren. De technieken helpen jou om de les optimaal te structureren en te plannen en om handige routines op te bouwen die fijn werken voor jou en je leerlingen. De kracht van Teach Like a Champion is dat het heel praktisch is: de Teach-technieken zijn direct toepasbaar in alle voorkomende lessituaties en bij alle vakken. Als je deze technieken onder de knie hebt, bereik je nog meer!

Teach-trainingen
De adviseurs van CED-Groep zijn door Doug Lemov zelf getraind om in Nederland trainingen te geven op scholen. Meer over deze aanpak lees je op www.teachnederland.nl.

Leerkrachten over Teach Like a Champion

Logo in rondje

Schuilt er in jou ook een kampioen?

Neem contact op met Robert Jacobs.

x