I Stock 1160694825

Coaching en ondersteuning

  • Loop je al wat langer mee, en ervaar je orde- of gedragsproblemen?
  • Ben je een startende leerkracht of zij-instromer en kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Lesgeven is prachtig. Maar als het niet goed lukt om je klas onder controle te krijgen, dan geeft het veel spanning én extra werkdruk. Is dit herkenbaar voor jou of iemand in het team? Dan is een extra duwtje in de rug een goed idee. Met individuele coaching en ondersteuning ga je aan de slag met de technieken van Teach Like a Champion. Klassenconsultaties en feedback van jouw persoonlijke coach wijzen je de weg naar een betrokken en gemotiveerde groep.

‘Sinds ik Teach gebruik, gaat het lesgeven zo veel beter. Het lesgeven is ook leuker geworden omdat je ziet dat het werkt en dat de kinderen betrokken zijn.’

Cindy Hagens, Groep 1 / 2 J.P. Minckelers, Hilversum

Bliksemstart voor starters en zij-instromers

Zelfverzekerd begin je aan je eerste baan als leraar. Toch is het wel even wat anders om echt alleen voor de klas te staan. Je werkt hard, komt doodmoe thuis en vraagt je af: kan dit niet beter? Herkenbaar? En ben je toch van plan nog heel lang voor de klas te blijven staan, omdat lesgeven echt je passie is? Geef de (her)start van je loopbaan een boost met Bliksemstart: stevig voor de klas in 100 dagen. Het traject bestaat uit een boek en de volgende onderdelen:

  • zelftest beginsituatie klassenmanagement en didactiek
  • klassenbezoeken
  • coaching gebaseerd op ‘Get Better Faster’
Teach Rondje 1

Wil je meer weten?

Benieuwd welke ondersteuning past bij jou of jouw team? Neem contact met ons op.

x