Nadia Thijse - Binnendijk

◊ Netwerken ◊ verbinden ◊ oplossingsgericht ◊ resultaatgericht
Nadia Thijse 2 1

Nadia Thijse - Binnendijk

HR adviseur

06-15384765

n.thijse@cedgroep.nl

Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Passie voor het onderwijs spat er vanaf bij de CED-Groep

Als ik CED-collega’s spreek, dan krijg ik altijd een trots gevoel. Er is zoveel kennis over het onderwijs in huis en dat wordt graag gedeeld. Zelfs na hun pensioen blijven mensen bij de CED-Groep werken. Dat vind ik bijzonder en daar spat de passie voor het vak vanaf.

Daarom lever ik vanuit mijn eigen HR-expertise mijn bijdrage aan deze inspirerende club. Ik zet mij graag in voor een organisatie met een maatschappelijk doel en die mooie organisatie heb ik gevonden bij de CED-Groep.

Van diëtetiek naar HR: mensenwerk

Ooit studeerde ik af als diëtist en per ongeluk rolde ik in het HR-vak. Dat zou voor een maand zijn, maar inmiddels is dat al zo’n 25 jaar. Ik volg(de) diverse HR-opleidingen en heb recent de masterclass HR Strategie afgerond. Hiervoor werkte ik op HR bij verschillende zorgorganisaties (verslavingszorg, jeugdzorg) als allround HR-professional met affiniteit voor werving, maar ook heb ik o.a. fusies en reorganisaties mede begeleid. Tegelijkertijd werkte ik als projectleider Sterk in je Werk bij deRotterdamseZorg en had ik als linking pin een rol in het gezamenlijk oplossen van arbeidsmarktvraagstukken.

Leren, groeien en toepassen

Ik groei en leer nog altijd in het HR-vak: het vak is altijd in beweging. Dat maakt het ook zo’n mooi vak en ben ik nooit uitgeleerd. Gelukkig is leren mij lief.

Binnen de CED-Groep ben ik (eind)verantwoordelijk voor de vele HR-facetten: werving, onboarding, verzuim, verlof, arbo, arbeidsvoorwaarden, personeels- en salarisadministratie, professionalisering, uitstroom, toepassing wetgeving en strategisch personeelsbeleid.

Deze waardes vind ik belangrijk

Ik vind de menselijke kant belangrijk met oog voor alle verschillen. Integriteit en rechtvaardigheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast vind ik plezier en verbinding belangrijk en daarom ben ik lid van de CED-feestcommissie.

Ook privé hecht ik waarde aan iets doen voor een ander. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger voor stichting Droomdag, waar ik jonge gezinnen begeleid, waarvan één van de ouders levensbedreigend of oncologisch ziek is. Op een Droomdag kan het gezin een dag vol plezier beleven en hun zorgen even naar de achtergrond verschuiven.

Bekijk onze actuele vacatures

Nadia

Meer weten over het werk van onderwijsadviseur of -ontwikkelaar?

Neem gerust contact op!

x