BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature medewerker bedrijfsadministratie

Kijk ik in het woordenboek achter de woorden secuur en multifunctioneel, staat jouw naam er tot 2 keer toe achter. Geen toeval natuurlijk en beide eigenschappen komen bijzonder goed van pas voor de vacature van:

Medewerker bedrijfsadministratie

32-38 uur per week | Rotterdam

Wat je gaat doen op de bedrijfsadministratie

Je krijgt een baan met veel afwisseling, elke dag is anders! Als medewerker bedrijfsadministratie ga je aan de slag met de volledige en juiste verwerking van de projectadministratie door het verwerken van klantgegevens, verkooporders, offertes en facturen. Daarnaast voer je factureringsafspraken in, plan je medewerkers op de projecten en verzorg je telefonische ondersteuning aan klanten en collega’s. We streven ernaar om ieders expertise, ervaring en persoonlijkheid zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Een open en warme sfeer vinden we belangrijk waarbij we graag voor elkaar klaar staan. We werken hard en serieus, maar een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt.

Je komt te werken in een enthousiast en gevarieerd team van ongeveer 10 collega’s, dat gezamenlijk zorgdraagt voor een volledige en juiste bedrijfsadministratie.

Wat we vragen

Een gezellige maar ook hard werkende collega, met ervaring in een vergelijkbare functie en met CRM-systemen en softwarepakketten, die accuraat, betrouwbaar, flexibel, en zelfstandig is, met goede communicatieve en (financieel) administratieve vaardigheden.

Een (financieel) administratieve opleiding op minimaal MBO+ niveau. Je hebt de bereidheid en het vermogen om snel te leren.

Over de CED-Groep

De CED-Groep is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau met 200 enthousiaste collega’s die met elkaar de beste kansen creëren voor kinderen in het onderwijs en kinderopvang. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. Ons hoofdkantoor is te vinden aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam.

Wat we bieden

 • We geven je een warm welkom en een uitgebreid onboarding programma
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief
 • Flexibele werktijden in overleg met je collega’s naar eigen wensen in te vullen.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ;
 • Salaris min € 2.000 max € 2.700 bpm op fulltime basis
 • Vakantiegeld 8%
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar in de functie van medewerker bedrijfsadministratie met de intentie te verlengen;
 • Opname in pensioenfonds ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Laptop en telefoonvergoeding, zodat je zowel vanuit huis en vanuit kantoor kunt werken.
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken vakantie
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus
 • Je bent altijd welkom op ons kantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam. Een goede bereikbaarheid met het OV (Rotterdam Alexander) en gratis parkeren. En het is ook mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Over de CED-Groep

De CED-Groep is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau met 200 enthousiaste collega’s die met elkaar de beste kansen creëren voor kinderen in het onderwijs en kinderopvang. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. Ons hoofdkantoor is te vinden aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam.

Informatie over de vacature

Je kunt contact opnemen met Marco de Groot, coördinator bedrijfsadministratie, telnr. 06-18371421.

Solliciteren als medewerker bedrijfsadministratie

Wij kijken uit naar je sollicitatie met motivatie en CV voor 2 april 2023. Solliciteer direct via sollicitatie@cedgroep.nl.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen


Direct contact
x