BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Zo is het om bij de CED-Groep te werken

Sta je ook op het punt om van koers te veranderen?

Medewerkers aan het woord
Voel je dat het tijd wordt voor iets anders, maar wil je wel van betekenis blijven voor het onderwijs? Voor veel adviseurs van de CED-Groep herkenbaar. Allemaal stonden zij voor die keuze. Allemaal hadden ze ooit hun eerste dag. En allemaal hadden ze zo hun gedachten over het werken bij de CED-Groep.

Kan ik dat wel?
Past het bij me?
Ben ik een junior, medior of senior?
Wat houdt het werk nou echt in?

Maar ook: bij welke doelgroep voel ik me het meeste thuis? En waar wil ik me het liefste mee bezighouden? Burgerschap in het vo? Leerkrachtvaardigheden in het gespecialiseerd onderwijs? Grote verandertrajecten met besturen in het po? Het kan namelijk allemaal.

Lees de verhalen
Enthousiaste onderwijsadviseurs vertellen over hun twijfels en hun ervaringen.

Medewerkers aan het woord

Lees hun verhalen
Direct contact
x