BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Wie zijn wij?

Stichting CED-Groep beweegt zich al ruim een halve eeuw in de wereld van onderwijs en kinderopvang. Ons werkveld is breed: van kinderopvang tot en met het mbo. We schakelen soepel tussen alle niveaus in de organisatie – van bestuurstafel tot klaslokaal. Kansengelijkheid is voor ons altijd een belangrijke drijfveer geweest. Daarom ontwikkelen wij ook aanpakken en leermiddelen voor specifieke groepen, zoals nieuwkomers en kinderen met een stoornis of beperking.

Onze kern

Passie
Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en de professionals die met hen werken. Dat is onze passie. Wij inspireren en staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en duurzame maatwerkoplossingen.

Verbinden
De behoeften van het veld zijn ons kompas. We koppelen onze inhoudelijke en onderbouwde expertise aan ervaring van professionals in het veld. Zo bereiken we samen meer.

Praktisch
Onze dienstverlening sluit aan op actuele thema’s en complexe vraagstukken, zoals resultaatgericht werken, burgerschap en kansengelijkheid. We vertalen deze in praktisch toepasbare oplossingen. Daarbij koesteren we bewezen aanpakken en zijn we nieuwsgierig naar nieuwe inzichten. Met inventiviteit en creativiteit komen we tot nog betere antwoorden. Met en voor de praktijk.

x