Groep5 368 UITSNEDE LICHT

Lancering Teach Like a Champion 3.0

Ben jij een fan van het boek Teach Like a Champion 2.0 en van de technieken die daarin beschreven staan? Goed nieuws: je bent van harte uitgenodigd bij de feestelijke lancering van Teach Like a Champion 3.0. Door nieuwe wetenschappelijke inzichten en doorontwikkeling in de praktijk heeft Doug Lemov een nieuwe versie geschreven, die wezenlijk verschilt van de vorige versie. De CED-Groep geeft de Nederlandse versie uit, én spitst het boek ook voor je toe op het Nederlandse onderwijssysteem.

Save the date: 11 mei, 16.00 uur
Op 11 mei om 16.00 uur organiseren wij de officiële lancering van Teach Like a Champion 3.0. Dit doen we in de vorm van een live talkshow die je digitaal kunt volgen. Tijdens deze feestelijke lancering praten we met niemand minder dan auteur Doug Lemov én met enthousiaste leerkrachten uit het PO en VO over het waarom en hoe van deze nieuwe editie.

Schrijf je in
Wil je erbij zijn? Registreer je dan alvast en zet de datum in je agenda. Wij sturen je het complete programma en de link naar de live uitzending zo snel mogelijk toe.

Feestelijke lancering Teach 3.0

Je bent van harte uitgenodigd
x