TB 850

Ons nieuwe programma voor vso pro & mbo-entreeopleidingen: Jongleren & werken

Jongleren & werken is een modulair lesprogramma (in ontwikkeling) voor de onderbouw en de bovenbouw van vso, praktijkonderwijs en mbo-entreeopleidingen. Het ondersteunt docenten bij het professionaliseren, monitoren en borgen van het praktijkleren.

Jongleren & werken is het nieuwe modulaire lesprogramma (in ontwikkeling) voor de leerroute arbeid in het vso, praktijkonderwijs en mbo-entreeopleidingen. Voor een werkgever is het belangrijk om te weten wat een werknemer kan. Daarvoor bestaan diploma’s. Er zijn echter veel jongeren (met name uit het vso, pro en de mbo-entreeopleidingen) die hun opleiding afronden zonder startkwalificatie. Ze hebben de arbeidsvaardigheden onvoldoende kunnen trainen en kunnen onvoldoende aantonen wat zij wel willen en wat zij kunnen. Met dit programma kunnen scholen vanaf augustus 2020 (eventueel met subsidie) hun leerlingen goed voorbereiden op een toekomstige werkplek.

Jongleren en werken

Meer weten?

Lees meer voor:
vso/pro

mbo

Of neem direct contact op

In augustus 2020 starten de eerste scholen met dit programma. Er zijn subsidiemogelijkheden voor de implementatie van dit programma op jullie school. Wil je ook van start? Neem contact met ons op:

Hanke Geurts

h.geurts@cedgroep.nl

Alex Wijnakker

A.Wijnakker@ptcgroep.nl

Zo maken we van Jongleren & werken samen een succes!

x