E learnings

Bestsellers voor onder de boom

Je houdt van je vak: lesgeven is het mooiste wat er is. Het onderwijs is altijd in ontwikkeling en er is dus ook altijd iets om je verder in te verdiepen. En dan is daar gelukkig december, met Sinterklaas en de kerstvakantie. Hét moment om je lekker op te krullen in je favoriete stoel en je helemaal onder te dompelen in dat ene onderwerp. We zetten onze meest populaire boeken voor je op een rij. Voor onder de boom of gewoon als cadeau aan jezelf.

Zeven strategieën voor formatieve evaluatie

Merk je ook wel eens dat je uitleg hebt gegeven, maar dat een kwart van de leerlingen niet heeft geluisterd? En beginnen jouw leerlingen niet gemotiveerd aan een taak, omdat ze het nut er niet van inzien? Met het boek Zeven strategieën voor formatieve evaluatie ontdek je de geheimen van een sterke leercultuur.

7 Strategieen voor formatieve evaluatie groot

Leidinggeven aan de vaksectie

Veranderingen razen door het onderwijs. Vaksecties staan onder druk. Aan jou als sectievoorzitter de taak om je collega's mee te nemen in onderwerpen als opbrengsten, toetsbeleid en differentiatie. Zoek je naar manieren om dit zo goed mogelijk te doen? Dan heb jij je boek gevonden.

LADV nieuw omslag

Opbrengstgericht werken in 4D

Deze volledig herziene opvolger van Duiden en Doen is een aanwinst voor alle ib’ers, directies en besturen. Je ontdekt de kracht van opbrengstgericht werken met heldere uitleg, pakkende voorbeelden en krachtige tips. Zo krijg je grip op je onderwijskwaliteit en de leeropbrengsten en word je wegwijs in de wereld van Data, Duiden, Doelen en Doen.

OGW4 D aangepast klein

Kleutersprongen 2.0

Veel leerkrachten gingen je al voor, want onderwijs aan kleuters: dat is een vak apart. In Kleutersprongen 2.0 leer je hoe je kleuters zo goed mogelijk helpt om hen sprongen te laten maken in de ontwikkeling. Natuurlijk op een manier die past bij jonge kinderen én waarmee ze resultaten behalen.

Kleutersprongen 400x400

Hoor mij, zie mij!

De inkt is nog maar net droog, maar dit boek over kansengelijkheid belooft een bestseller te worden. Terecht, want auteur en radio- en televisiepersoonlijkheid Karim Amghar heeft dit belangrijke onderwerp op een diepgaande manier belicht. Een boek vol persoonlijke verhalen, theorie en praktische tips. Een must-read voor iedereen die gelijke kansen voor ieder kind belangrijk vindt.

Hoor mij zie mij cover

Verder winkelen

Gaat jouw belangstelling naar iets anders uit? Kijk dan eens rond in de webwinkel. 
Ik wil verder kijken
x