BB 580

Subsidie De Gezonde School toegekend of afgewezen? Laat het ons weten!

Onlangs waren er vanuit De Gezonde School drie interessante subsidies beschikbaar voor vreedzame scholen:

Deze subsidies kun je, als vreedzame school, inzetten om Kriebels in De Vreedzame School (KiDVS) te implementeren, om De Vreedzame School (als effectieve interventie) te implementeren, herijken of om de nieuwe lesmappen (2020) voor het basisonderwijs aan te schaffen.

Contact rond de subsidies

Heb je deze ronde subsidie(s) aangevraagd, dan krijg je gedurende deze weken bericht over toekenning of afwijzing. In het kader van jaarplanning en organisaties is het helpend om ons zo snel mogelijk te laten weten of subsidie is toegekend of afgewezen. Laat het ons weten via onderstaande formulier.

‘Kick-off' bijeenkomsten

In juni organiseren we op twee momenten online een centrale ‘kick-off’, waarna we de individuele schoolintakes inplannen. Via het formulier kun je ook je voorkeursmoment voor de kick-off aangeven.

Subsidie toegekend of afgewezen?

Laat het ons dan weten via het formulier.
x