Dag van de leraar boek cadeau 3

Leraren: bedankt!

Vandaag is het dé dag van de Leraar! Je bent rots in de branding Daarom hebben wij deze winactie voor je klaargezet. Dit zijn de toptitels die je kunt winnen.

Opbrengstgericht werken in 4D

Deze volledig herziene opvolger van Duiden en Doen is een aanwinst voor alle ib’ers, directies en besturen. Je ontdekt de kracht van opbrengstgericht werken met heldere uitleg, pakkende voorbeelden en krachtige tips. Zo krijg je grip op je onderwijskwaliteit en de leeropbrengsten en word je wegwijs in de wereld van Data, Duiden, Doelen en Doen.

OGW4 D aangepast klein

7 strategieën voor formatieve evaluatie

Merk je ook wel eens dat je uitleg hebt gegeven, maar dat een kwart van de leerlingen niet heeft geluisterd? En beginnen jouw leerlingen niet gemotiveerd aan een taak, omdat ze het nut er niet van inzien? Met het boek Zeven strategieën voor formatieve evaluatie ontdek je de geheimen van een sterke leercultuur. Voor po en vo.

7 Strategieen voor formatieve evaluatie groot

Leidinggeven aan de vaksectie

Veranderingen razen door het onderwijs. Vaksecties staan onder druk. Aan jou als sectievoorzitter de taak om je collega's mee te nemen in onderwerpen als opbrengsten, toetsbeleid en differentiatie. Zoek je naar manieren om dit zo goed mogelijk te doen? Dan heb jij je boek gevonden.

LADV nieuw omslag

Kleutersprongen 2.0

Veel leerkrachten gingen je al voor, want onderwijs aan kleuters: dat is een vak apart. In Kleutersprongen 2.0 leer je hoe je kleuters zo goed mogelijk helpt om hen sprongen te laten maken in de ontwikkeling. Natuurlijk op een manier die past bij jonge kinderen én waarmee ze resultaten behalen.

Kleutersprongen 400x400

Bliksemstart

De eerste periode van je loopbaan als leerkracht kan een behoorlijke worsteling zijn. Bliksemstart helpt je om in korte tijd beter en met meer plezier les te geven. Met Bliksemstart werk je gericht aan je eigen ontwikkelpunten. In kleine stapjes versterk je je klassenmanagement en didactische vaardigheden.

Bliksemstart Basis 400x400 0093 Laag 11

Bliksemstart VO/MBO

Een praktische handreiking voor beginnende docenten die een bliksemstart willen maken in het voortgezet onderwijs of het MBO en voor docenten die nóg beter willen worden.

Blikmstart VO MBO cover perspectief middel VO MBO

Zin om verder te neuzen?

De webwinkel is altijd open
Ik wil rondneuzen
x