Boeken voor onder de boom

Bestsellers voor onder de boom

Je houdt van je vak: lesgeven is het mooiste wat er is. Het onderwijs is altijd in ontwikkeling en er is dus ook altijd iets om je verder in te verdiepen. En dan is daar gelukkig december, met de feestdagen. Hét moment om je lekker op te krullen in je favoriete stoel en je helemaal onder te dompelen in dat ene onderwerp. We zetten onze meest populaire boeken voor je op een rij. Voor onder de boom of gewoon als cadeau aan jezelf.

Peuterstappen (nieuwe editie)

Peuterstappen is geschreven voor pedagogisch medewerkers die werken met kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar. Het boek biedt handvatten om systematisch te werken aan de ontwikkeling van alle kinderen en daarmee aan kansengelijkheid.

Peuterstappen nieuwe editie

Bouwen aan onthouden

Heb je dat ook weleens? Dat je denkt dat je leerlingen het lesdoel beheersen, maar dat op een later moment blijkt dat ze het geleerde geheel of gedeeltelijk zijn vergeten? Hoe kan het dat leerlingen deze informatie niet kunnen ophalen uit hun geheugen, terwijl ze dat eerst wel leken te kunnen?

Bouwen aan onthouden is bedoeld voor alle (aankomende) leerkrachten in het basisonderwijs die het leerproces van hun leerlingen willen optimaliseren. Het is de eerste uitgave die theorie en praktijk van onthouden en leren combineert. De illustratieve voorbeelden en praktische handvatten zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt in de klas.

Bouwen aan onthouden

Differentiëren in de praktijk

Met deze praktische gids over differentiëren in de school, in de vaksectie en in de klas willen we docenten ondersteunen. Voor docenten die elke les weer leerlingen willen helpen het beste uit zichzelf te halen en zoeken naar concrete mogelijkheden om te differentiëren.

Differentieren in de praktijk

Teach Like a Champion 3.0

Teach Like a Champion 3.0 is een boek voor de dagelijkse praktijk van leraren in de klas. Het inspireert hen met praktische technieken die direct toepasbaar zijn in hun werk én die ook meteen zichtbaar effect opleveren: leerlingen zijn enthousiast, betrokken bij de les en de lestijd wordt effectief benut. Leraren voelen zich hierdoor vakkundig en het vergroot hun werkplezier.

Teach Like a Champion 3.0 is ook beschikbaar voor Het jonge kind en ZML

Teach Like a Champion 3 1

Gedrag is een vak / Gedrag is een signaal

Gedrag is een vak vormt samen met Gedrag is een signaal een tweedelige boekenserie over gedrag. Je leert hoe je tot passende aanpakken komt op het gebied van gedrag, respectievelijk vanuit een groepsaanpak naar een individuele aanpak, of juist andersom.

Gedrag is een vak signaal perspectief

Doordacht Passend Lesmodel

Een goed lesmodel zorgt voor structuur, veiligheid, een grotere kans op leren en plezier in leren. De CED-Groep heeft een onderscheidend lesmodel ontwikkeld waarin de laatste inzichten uit de wetenschap en toepassingen in de klas zijn verwerkt. In dit boek lees je over de uitgangspunten en een succesvolle uitvoering van het Doordacht Passend Lesmodel.

Doordacht Passend Lesmodel

Verder winkelen

Gaat jouw belangstelling naar iets anders uit? Kijk dan eens rond in de webwinkel. 
Ik wil verder kijken
x