Teach cover boek

Gratis tips: zo maak je je lessen nog efficiënter, effectiever en leuker

We hoeven jou niet te vertellen over de complexe uitdagingen van het onderwijs. Je maakt het elke dag mee. Maar hoe kan het anders? Profiteer van gratis toptechnieken om je schooljaar effectief af te ronden en het nieuwe schooljaar nu al goed te beginnen.

Het kan echt

Meer dan ooit hebben we excellente leerkrachten nodig die het verschil weten te maken. Wil je zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de beschikbare leertijd? En een zo laag mogelijke werkdruk? Dan is het belangrijk dat leerlingen eigenaar zijn van hun eigen leerproces en dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. En dat kan echt. Er zijn verschillende modellen en praktische technieken waarmee je de kwaliteit van het lesgeven zo hoog mogelijk maakt.

Wil je ijzersterke tips ontvangen over deze onderwerpen?

  1. een fijne klascultuur
  2. een sterke leercultuur
  3. effectieve instructie

Schrijf je dan nu in voor een korte serie e-mailtips

Je krijgt waardevolle tips en we zoomen uitgebreid in op een paar toppers van technieken, waar je meteen mee aan de slag kunt.

Ontvang gratis toppers van technieken

Schrijf je nu in en ga direct aan de slag

cursussen

x