I Stock 1422876490

Topaanbod in jouw eigen academie

Een eigen academie kent veel voordelen. Het is een mooi middel om het leren en professionaliseren efficiënt te organiseren. Achter de schermen is er wel wat nodig om die academie rijk te vullen. Met welk aanbod werk je het beste aan de toekomstbestendigheid van jouw organisatie? Wat is actueel in het onderwijsveld? Wat is nodig om de doelen te behalen? Waar willen medewerkers morgen nog mee aan de slag?

Voor Jasmien Hafez en Elsemieke Leijh is dit dagelijkse kost. Benieuwd hoe deze bevlogen professionals ieder jaar weer tot het beste cursusaanbod komen? Lees hun inspirerende verhalen.

‘De trainers weten didactisch bij iedere deelnemer aan te sluiten. Ook spelen ze in op ieders specifieke werkcontext, met aandacht voor toepassing in de praktijk. Echte onderwijsmensen. Dat vinden we belangrijk.’

Jasmien Hafez, staffunctionaris Simonscholen

Uit de praktijk: bovenschools opleiden met visie

Onder haar deskundige leiding werd de SIMON Academie een feit. Inmiddels heeft Jasmien Hafez de academie gevuld met een goed doordacht aanbod voor alle tien de scholen van SIMON, de Stichting voor Islamitisch onderwijs in Midden- en Oost-Nederland. Hoe pakt Jasmien dat aan? En hoe komt zij tot het beste aanbod? Lees het praktijkverhaal.

Passend aanbod voor passend onderwijs

Dat ook samenwerkingsverbanden succesvolle academies opzetten, bewijst de Regioacademie van samenwerkingsverband Driegang. Elsemieke Leijh staat stevig aan het roer van deze academie. Samen met directeur-bestuurder Henric Bezemer vertelt zij hoe zij het aanbod voor passend onderwijs vormgeeft. Lees het praktijkverhaal.

De beste teamtrainingen voor jouw doelen

Je hebt een strategie, een visie en doelen. Deskundige, goed opgeleide professionals horen daarbij. Welke professionalisering is nodig om de organisatiedoelen te behalen? Dit zijn belangrijke keuzes om te maken, waar we je graag bij helpen. We hebben hieronder de meest gevolgde trainingen voor je academie op een rijtje gezet.

Overleggen?
Natuurlijk kun je ook een keuze maken uit één van onze andere cursussen, of zelf een cursus op maat met ons samenstellen. Je vaste academie-contactpersoon is Maarten Mostert.

Waarom kiezen uit deze opleidingen?

check

wetenschappelijk onderbouwd

check

deskundige, praktijkgerichte trainers

check

structurele kwaliteitsverbetering

Welk aanbod sluit bij jullie aan? Bekijk hieronder de trainingen.

Wil je graag overleggen over het beste aanbod voor jouw eigen academie?

Dat kan natuurlijk. Neem contact op:

Carla van Doornen 3 1

Primair Onderwijs en kinderopvang

Carla van Doornen

Hanke Geurts 2

Gespecialiseerd Onderwijs

Hanke Geurts

x