IKCA dreumes 152

Een vve-programma invoeren? Zo helpen we je.

Bij de invoering van een vve-programma komt veel kijken. Natuurlijk wil je dit goed en deskundig doen, zodat je alles eruit haalt voor jouw kinderen. Alvast een paar aandachtspunten om rekening mee te houden.

Aandachtspunten bij de invoering

  • Bij een vve-programma hoort een training, zodat je het systeem leert kennen en precies weet hoe je ermee kunt werken.
  • Om te zorgen dat iedereen op dezelfde manier met het programma werkt, geven we ook begeleiding en coaching op de werkvloer.
  • Kiezen jullie voor een digitaal programma? Waar nodig helpen we om ieders computervaardigheden bij te spijkeren.
    Werken jullie samen met een basisschool? Dan betrekken we bij de invoering ook de leerkrachten van groep 1 en 2. Zo ontstaat een krachtige doorgaande lijn.
  • Een goede borging binnen de organisatie is belangrijk. Daarom betrekken we bijvoorbeeld ook de locatiemanager of pedagogisch coach bij het traject. We kunnen voor hen extra scholing en begeleiding verzorgen. Zo kunnen zij pedagogisch medewerkers zelf begeleiden en coachen.

Wij helpen je graag
Onze ondersteuning is afgestemd op jullie situatie en jullie behoeften. Wij zorgen ervoor dat iedereen snel en goed met het nieuwe vve-programma aan de slag kan. Samen bepalen we welke (aanvullende) begeleiding of training hiervoor nodig is.

Logo in rondje

Meer weten?

Wil jij weten hoe je snel en eenvoudig aan de slag kunt met een nieuw vve-programma? Neem contact met ons op.

x