Peuterstappen

Uitgelicht: Teach Like a Champion - Het jonge kind

Teach Like a Champion is er nu ook voor het jonge kind. Ontdek hoe de Teach-technieken jou als pedagogisch medewerker helpen om nog meer uit de kinderen in je groep te halen.

Haal alles uit jezelf … én je groep
Als pedagogisch medewerker onderscheid je jezelf door je eigen vaardigheden continu te oefenen, aan te scherpen en/of te verbeteren. De Teach Like a Champion-aanpak kan je daarbij helpen. Wist je dat er ook een speciale uitgave is met Teach-technieken voor professionals die werken met jonge kinderen?

24 technieken om jonge kinderen te laten schitteren
De Teach-aanpak bestaat uit 24 technieken die 100 procent zijn toegespitst op het werken met kinderen van drie tot zes jaar. Maak je enkele technieken eigen en je ziet meteen resultaat. Want met ogenschijnlijk kleine acties of accenten in je aanpak boek je onverwacht grote successen. Ga met Teach Like a Champion aan de slag en geef jezelf en je groep een boost.

Je kunt de Teach-technieken gebruiken bij (de planning van) activiteiten die je al doet. Ze zijn prima te combineren met vve-methodes en programma’s.

Ook aan de slag met Teach Like a Champion?
Voor individuele cursussen en trainingen kun je terecht bij het cursusbureau van de CED-Groep. Wil je een teamtraining volgen? Neem dan contact met ons op via teachnederland@cedgroep.nl

Logo in rondje

Meer weten?

Wil je weten of Teach Like a Champion iets is voor jou en je kinderopvangorganisatie? Neem contact op met Carla van Doornen.

x