BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Onderwijsadviseur gespecialiseerd onderwijs

24-32 uur per week | speciaal onderwijs in heel Nederland

Wil jij onderwijsteams verder helpen ontwikkelen en met jouw positieve energie schoolteams in beweging krijgen? Zijn jouw scherpe analyses de onderbouwing voor verbeterpunten in de organisatie? Betekenisvolle professionalisering voor de medewerkers in het onderwijs en ontwikkeling van de onderwijsorganisatie daar gaat jouw hart sneller van kloppen.

Solliciteer dan op de

Vacature Onderwijsadviseur gespecialiseerd onderwijs

24 – 32 uur

Wij zoeken een gedreven collega die openstaat voor andere meningen en bijdraagt aan de positieve sfeer. Een collega, die graag de samenwerking zoekt met collega’s om van en met elkaar te leren en te groeien. Ons motto is per slot van rekening: Als leren je lief is.

Dit ga je doen als onderwijsadviseur

Jij bent de sparringpartner voor onze klanten: schoolbesturen en schoolteams in het gespecialiseerd onderwijs. Je gaat met hen in gesprek over de vraag achter de vraag en durft deze ter discussie te stellen. Je scherpt de vraag samen met hen verder aan. Vanuit die vraag en vanuit de verbinding met de klant maak je een passend verbeter- of ontwikkeltraject met een offerte. Zo’n traject kan bestaan uit een bijeenkomst met de stuurgroep, een studiedag of klassenbezoek.

Dit ben jij

Jij schakelt in het traject gemakkelijk tussen de rol van procesbegeleider, expert of sparringpartner/ critical friend. Met jouw creativiteit en vindingrijkheid durf je te kiezen voor net een andere aanpak. Je houdt van samenwerken en aan de andere kant vind je het ook prettig om zelfstandig, solistisch aan het werk te zijn.

Over de CED-Groep

De CED-Groep is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau. We geven betekenisvolle professionalisering, die direct toepasbaar is in de praktijk, en effectieve begeleiding aan onderwijsprofessionals. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en doen onderwijsgerelateerd onderzoek. Je treft bij ons ervaren collega’s met veel passie voor het onderwijs. Het team van de unit gespecialiseerd onderwijs traint en adviseert aan het speciaal (basis) onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs, praktijkonderwijs en samenwerkingsverbanden. Ons hoofdkantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam is goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer (gratis parkeren). En uiteraard kun je ook vanuit huis werken, van waaruit je contact hebt met de klant online of je reist naar klant en hebt live contact.

Wat we van je vragen

 • Academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld opleiding onderwijswetenschappen.
 • Tenminste drie jaar ervaring als adviseur of vijf jaar als leidinggevende, intern begeleider of coördinator in het gespecialiseerd onderwijs;
 • Je houdt deze vakkennis en (landelijke) ontwikkelingen actief bij;
 • Je benadert onze klanten op proactieve wijze en reageert snel op hun vragen. Met jouw commerciële blik zie je en verzilver je acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Onze klanten zitten in heel Nederland; onderweg pleeg je nog even dat belletje of luister je een podcast;
 • Je plant je eigen agenda, hebt wisselende werktijden en werkt soms ook ’s avonds.
 • Dit ben jij ten voeten uit: analytisch, kritisch, zelfstandig, samenwerker, organisatorisch sterk, innovatief, oplossingsgericht, flexibel

Wat kun je van ons verwachten

 • De kans om kennis uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk. Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan.
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief, waar jouw ondernemershart tot zijn recht komt.
 • Voordat je je eigen klanten bedient, trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten. Je volgt diverse interne opleidingen.
 • Ons motto: als leren je lief is! Door het jaar heen hebben we interne professionaliseringsdagen met een externe spreker op het thema. Je ontwikkelt jezelf snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ;
 • Salaris van medior onderwijsadviseur, max € 4.925,- bpm op fulltime basis
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen;
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus;
 • 25 vakantiedagen / 5 weken vakantie. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs en kinderopvang. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties;
 • Opname in pensioenfonds ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Reiskosten- en parkeervergoeding;
 • Laptop en telefoonvergoeding.

Meer informatie over de vacature

Je kunt contact opnemen met Hanke Geurts, unitmanager gespecialiseerd onderwijs, tel 06-38242635.

Reageren op de functie van onderwijsadviseur

Je motivatie en cv kun je mailen naar sollicitatie@cedgroep.nl voor 4 december 2022.

CED-Groep zoekt ook collega onderwijsadviseurs voor primair onderwijs ,voortgezet onderwijs, mbo, kinderopvang en bij gemeente.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x