BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature onderwijsadviseur primair onderwijs

24 - 32 uur per week

Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met tweehonderd gedreven adviseurs en ontwikkelaars vernieuwen, verbeteren en veranderen we het onderwijs en de kinderopvang. Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan werken bij de CED-Groep, onderwijsadvies en –ontwikkeling.

Als adviseur en trainer in het primair onderwijs verstevig je de pedagogische en didactische aanpak van leerkrachten. Je traint, coacht en begeleidt schoolteams door heel Nederland zodat we kinderen de best mogelijke start bieden kunnen bieden. Word jij onze nieuwe collega?

vacature onderwijsadviseur primair onderwijs

24 - 32 uur per week

Jouw werk als onderwijsadviseur

Je adviseert scholen en denkt mee op het gebied didactiek en pedagogiek, bijvoorbeeld over het gebruik van lesmodellen en Teach Like a Champion. Je traint en coacht leerkrachten en schoolteams in verandering van hun didactisch handelen. Je bent gesprekspartner voor directies, besturen en samenwerkingsverbanden in het primair onderwijs.

Daarnaast ga je met jouw netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen in het onderwijs en je peilt behoeften. Acquisitie is een vast onderdeel van je functie. Kortom, je hebt een zeer afwisselende baan.

Je collega’s van unit primair onderwijs

Als onderwijsadviseur werk je meestal solistisch, maar je kunt altijd terugvallen op je team van betrokken collega’s. Je collega’s ontmoet je online en live op overlegmomenten en op professionaliseringsdagen op ons kantoor in Rotterdam. Je krijgt 30 deskundige collega-adviseurs. Zij geven advies en training binnen het primair onderwijs. Je wordt een waardevol onderdeel van dit team, dat erop gericht is om onderling kennis te delen.

Jouw talent

 • Academische opleiding; zoals bijvoorbeeld onderwijskunde.
 • Enkele jaren ervaring als leidinggevende, intern begeleider of coördinator in het primair onderwijs, bij voorkeur in de stedelijke context;
 • Expertise op didactiek en pedagogiek. Je houdt deze vakkennis actief bij. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je bent gericht op marktkansen en genereert daaruit je eigen opdrachten. Je ziet acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Reizen hoort bij de functie, je werkt in heel Nederland;
 • Flexibiliteit: je plant je eigen agenda en hebt wisselende werktijden en werkt soms ook ’s avonds.

Wat biedt de CED-Groep

Hier ligt jouw kans om kennis uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk. Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan. Daarnaast bieden we:

 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen.
 • Veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling, o.a. op onze interne professionaliseringsdagen;
 • Voordat je je eigen klanten bedient, trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten. Je loopt met de verschillende collega’s mee, zodat je kunt ontdekken welke trajecten binnen het primair onderwijs het beste bij je passen;
 • Vijf weken vakantie. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties;
 • Salaris van medior adviseur, max € 4.736,- bpm op fulltime basis
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ;
 • Opname in pensioenfonds ABP;
 • Je contracturen zijn wat ons betreft minimaal gemiddeld 24 uur en maximaal 32 uur. Voor hoeveel uur je een contract wilt, dat is aan jou.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor jaar met de intentie te verlengen;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Reiskosten- en parkeervergoeding;
 • Laptop en telefoonvergoeding;

Meer info over de vacature van onderwijsadviseur

Je kunt contact opnemen met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765. Wil je meer weten over de functie van onderwijsadviseur in het primair onderwijs, Goud onderwijs of de Vreedzame school? Neem dan contact op Carla van Doornen, manager primair onderwijs, 06-13252548.

Solliciteren als adviseur in het primair onderwijs

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. Graag ontvangen we ze uiterlijk 29 januari 2022 via sollicitatie@cedgroep.nl

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Trefwoorden: vacature, adviseur, onderwijsadviseur, organisatieadviseur, onderwijs, adviseur, Rotterdam, Den Haag, Breda, Utrecht, Arnhem, primair onderwijs, basisonderwijs

Direct contact
x