sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Schoolkeuzeadvies voortgezet onderwijs

Leerlingen van groep 8 krijgen van hun leerkracht een schoolkeuzeadvies. Dat advies geeft aan welk type voortgezet onderwijs het beste bij uw kind past. Het advies is onder andere gebaseerd op de Cito-eindtoets of een andere onafhankelijke test.

Intelligentieonderzoek
Heeft uw kind niet het advies gekregen dat u had verwacht? In dat geval kunt u bij de CED-Groep terecht voor een second opinion. Daarvoor nemen wij bij uw kind een intelligentieonderzoek af.

Vooraf en na afloop
Voorafgaand aan het onderzoek vindt een intakegesprek met de ouder(s) plaats. Direct daarna gaat onze medewerker uw kind onderzoeken. Het onderzoek duurt ongeveer een dagdeel. Na afloop van het onderzoek maken wij een afspraak met u om de onderzoeksresultaten mondeling toe te lichten. Na dat gesprek sturen wij u ook een schriftelijk verslag van de resultaten toe.

Kosten
De kosten bedragen € 952-.

Aanmelden
Wilt u een second opinion voor het schoolkeuzeadvies? Gebruik daarvoor het aanmeldingsformulier.
Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvangt u van ons een schriftelijke prijsopgave. Als u die heeft getekend, plannen wij het onderzoek in.

Informatie
Heeft u vragen? Neem contact op met Pauline Tonkes, p.tonkes@cedgroep.nl 0346 219 777.

 

 

Direct contact

Pauline Tonkes
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599