sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

15-05-2018
Nieuw: Bliksemstart - word een topleraar in 100 dagen

Nieuw: het boek ‘Bliksemstart, word een topleraar in 100 dagen’, gebaseerd op de uitgave ‘Get Better Faster’ van Amerikaan Paul Bambrick-Santoyo. Met het boek Bliksemstart zet de onderwijsaviesorganisatie de doorgaande lijn voort van praktische producten voor (startende) leerkrachten t/m concrete handvatten voor succesvolle schoolleiders. Een ander succesvol ingrediënt uit deze lijn, die wordt neergezet onder de noemer ‘Learn Like a Champion’, is het boek Teach Like a Champion van Doug Lemov, dat in 2012 door de CED-Groep werd vertaald en bewerkt voor Nederlandse leraren. Het boek van Bambrick-Santoyo is afkomstig uit dezelfde school van praktische denkers, namelijk de ‘Uncommon schools’ in Amerika, die onder het motto ‘change history’ alles op alles zetten om in achterstandsgebieden het tij te keren. In 2018 is de lijn Learn Like a Champion, naast de uitgave van het boek ‘Bliksemstart,’ uitgebreid met een blended cursus Instructional Leader voor de coaches van startende leraren.  


 

Over Bliksemstart - word een topleraar in 100 dagen
Een goede leraar vinden en die voor een langere periode verbinden aan een school is een uitdaging voor veel schoolleiders. In het boek Bliksemstart zoomen we in op de startende leraar en hun coaches. 
Met de beschreven technieken en werkwijze voelen zij zich snel competent in de eerste cruciale maanden van het nieuwe schooljaar.
Bestel het boek in de webwinkel

Over de cursus Instructional Leader
Voor de coaches van (startende) leraren is er een nieuwe blended training: ‘Instructional Leader’. De cursus is gebaseerd op denk- en werkwijzen uit Get Better Faster. Coaching op de millimeter, kleine stappen en realtime feedback zijn daarbij de kernbegrippen. 

Meer informatie
Carla van Doornen, c.vandoornen@cedgroep.nl
 

 

 

Direct contact

Carla van Doornen

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599