Groep5 081

Ondersteuning en coaching van de ib’er/kwaliteitscoördinator

Hoe brengen we het niveau van de interne begeleiding omhoog?

De ib’er/kwaliteitscoördinator is de spil in de leerlingzorg – een cruciale rol binnen de school. De ib’er/kwaliteitscoördinator kan behoefte hebben aan een sparring partner, een klankbord, een ervaren expert op een specifiek thema of een coach. Soms kan de directeur die rol vervullen, soms gaat de voorkeur uit naar iemand van buiten.

De CED-Groep heeft ervaren experts die bekend zijn met alle facetten van de leerlingzorg en het ib-werk. Zo kennen ze alle leerlingvolgsystemen door en door. Zij zijn analytisch en kijken met een frisse blik naar zaken die binnen de school spelen. Zij zijn flexibel inzetbaar. Misschien gaat de voorkeur uit naar incidentele consultatie of is er juist behoefte aan een structurele invulling van deze rol. Alles kan. Op basis van de wensen en verwachtingen van de school komen we graag met een passende oplossing.

Logo in rondje

Contact

Wil jij de kwaliteit van de interne begeleiding verbeteren en borgen? We verkennen graag de mogelijkheden om de ib’er van jouw school te ondersteunen. Neem contact op met Carla van Doornen.

x