IKCA dreumes 050

Inloggen

We hebben nu een gloednieuwe website en een nieuw, overzichtelijk deelnemersdomein voor de Vreedzaam materialen. Hierdoor is ook het inloggen gewijzigd en kun je niet meer gebruik maken van je huidige inloggegevens.

Materialen bestellen

Materialen kunnen alleen worden besteld door kinderopvangorganisaties die bij ons als zijnde Vreedzame Kinderopvang zijn geregistreerd en zijn te bestellen via onze webwinkel.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen in het programma Vreedzaam?

Via de beheerder kun je een account aan laten maken voor het Vreedzaam deelnemersdomein.

Wat vind ik in het deelnemersdomein via de knop inloggen programma Vreedzaam?

In het deelnemersdomein staan allerlei benodigdheden voor de vreedzame kinderopvang:

  • Materialen voor de activiteiten (zoals illustraties, boekenlijsten en werkbladen)
  • Documenten voor de stuurgroep en directie
  • Vernieuwingen, zoals nieuwe activiteiten, video’s en dergelijke worden altijd in het deelnemersdomein geplaatst.

Waar vind ik de nieuwsberichten

Je vindt de nieuwsberichten onder het kopje 'Nieuws'.

Waar vind ik het trainersdomein

Het trainersdomein is uitsluitend toegankelijk voor gecertificeerde trainers van Vreedzaam. Hier lees je meer over het inloggen voor trainers.

Ik ben mijn inlogcode kwijt, wat moet ik doen?

Wanneer je niet kunt inloggen vraag dan via het systeem een nieuw wachtwoord aan. Lukt dit niet? Neem contact op via de klantenservice (online@cedgroep.nl of telefonisch 010-4071599)

Ik wil een nieuwe accountbeheerder aanmelden

Wanneer er een nieuwe collega de taak van accountbeheerder op zich neemt, moet deze worden gewijzigd in het systeem. Je kunt de nieuwe accountbeheerder doorgeven via het formulier.

Nieuwe accountbeheerder aanmelden

Vul het formulier in om een nieuwe accountbeheerder aan te melden

Onze organisatie gaat fuseren, wat nu?

Een fusie kan gevolgen hebben voor de voortzetting van je abonnement en accounts. Neem tijdig contact op met onze helpdesk online@cedgroep.nl.

Er is iets veranderd in de gegevens van onze kinderopvang (bijvoorbeeld de naam of het e-mailadres), wat nu?

Als er iets verandert bij de opvang kan dat gevolgen hebben voor de voortzetting van je abonnement en toegang tot het programma. Neem tijdig contact op met onze helpdesk vreedzaam@cedgroep.nl.

Materiaal bestellen

Materialen kunnen alleen worden besteld door kinderopvangorganisaties die bij ons als zijnde Vreedzame Kinderopvang zijn geregistreerd en zijn te bestellen via onze webwinkel.

Vreedzaam promotiemateriaal bestellen

Wil je promotiemateriaal met het logo van je eigen organisatie bestellen? Dan kan via onze webwinkel.

Hoe vraag ik voor onze kinderopvang een jaarabonnement aan?

Een Vreedzame Kinderopvang kan gebruik maken van materiaal Vreedzaam als ze een abonnement afsluiten voor het deelnemersdomein. In het deelnemersdomein staan de benodigdheden voor het geven van de Vreedzaam activiteiten zoals de mappen, video’s, de digitale ondersteuning in de vorm van een pdf, video’s, illustraties en werkbladen. Vernieuwingen, zoals nieuwe activiteiten, video’s en dergelijke worden altijd in het deelnemersdomein geplaatst. Verder vind je er veel documenten die nodig zijn om het programma te borgen, stukken voor de directie en de stuurgroep.

Het abonnement op het deelnemersdomein is los van de licentie en moet vanaf 2025 apart worden aangeschaft. Je moet dit abonnement zelf aanvragen. Het jaarabonnement gaat in bij aanmelding en wordt automatisch verlengd.

Aanvraagformulier

Vul het formulier in om een jaarabonnement op het deelnemersdomein af te sluiten
x