Coronavirus

Corona-maatregelen en hulp van de CED-Groep

Wil je weten wat de maatregelen van het kabinet betekenen voor advieswerk en cursussen? We helpen je graag verder.

Ook in deze periode van afstandsonderwijs willen we jou zo goed mogelijk blijven ondersteunen met advisering, professionalisering en jouw schoolontwikkeling. Als onderwijsadviesbureau nemen wij de maatregelen uiterst serieus en wij volgen dan ook volledig de RIVM richtlijnen. Wat dit voor jou als klant van de CED-Groep betekent lees je hieronder.

Cursussen op afstand
Net als op scholen neemt het werken op afstand ook binnen onze organisatie een grote vlucht. We werken er hard aan om onze dienstverlening op afstand te organiseren. We zijn aan de slag om ons cursusaanbod zo veel mogelijk te digitaliseren en experimenteren volop met sessies op afstand en webinars. Op die manieren willen wij onze klanten graag zo goed mogelijk blijven ondersteunen met hun professionalisering en schoolontwikkeling, ook tijdens deze intensieve periode.

Meer informatie over cursussen

Bekijk onze E-learnmodules

Advies en begeleiding op afstand
Ieder advies- of begeleidingstraject is anders. Klanten van de CED-Groep zijn van ons gewend dat we samen bespreken hoe het contact verloopt. In de verschillende fases van een traject zijn er meer of minder afspraken nodig. Soms sluiten de adviseurs aan bij overleggen of vergaderingen op school. Voor deze vorm van contact zijn nu alternatieven.

Hoe doen we dit?

  • Webinar
  • Videobellen
  • Digitale (thuis)opdrachten
  • Andere manieren die we samen afspreken

Heb je vragen over hoe een studiemiddag, adviestraject of coaching er op afstand uit kan zien? Neem dan contact op via frontoffice@cedgroep.nl, of met je bekende adviseur. Die contactgegevens vind je op onze website.

Ik wil advies of begeleiding
Dat kan. Ook intakegesprekken voeren we gewoon op afstand. Stel je vraag via frontoffice@cedgroep.nl en we nemen snel contact met je op.

Materialen voor thuis:
Wist je al dat Nieuwsbegrip de mogelijkheid biedt om leerlingen thuis les te geven? Meer informatie, ook over andere lesmaterialen en met thuisoefenmateriaal dat je als leerkracht zo door kunt geven aan ouders, vind je hier.

Tips voor afstandsonderwijs:

Verder hebben we tips voor afstandsonderwijs op een rij gezet.

VOLWASSENEN 249

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Direct contact
x