BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Onderwijsadviseur Burgerschap primair en voortgezet onderwijs

24 – 32 uur per week

Kijk jij over de grenzen heen? Ook na groep 8 loopt de ontwikkeling van jonge burgers door én is de ontwikkeling al gestart voor de brugklas. Met jouw democratisch hart help je hen conflicten oplossen en beslissingen te nemen, zodat iedereen de kans krijgt om aan te sluiten in onze samenleving. Kansengelijkheid is onze drijfveer. Als dit ook voor jou geldt, solliciteer dan naar deze mooie baan.

Vacature Onderwijsadviseur Burgerschap primair en voortgezet onderwijs

24 – 32 uur per week

Jouw werk als adviseur burgerschapsonderwijs

Je adviseert scholen en denkt mee hoe je burgerschapsonderwijs kunt inbedden in de dagelijkse onderwijspraktijk. Je traint en coacht leraren, mentoren en schoolteams in verandering van hun pedagogisch handelen en het effectief gebruiken van methoden. Een pittige, constructieve discussie ga je niet uit de weg bij het aansturen van de teamdynamiek.

Daarnaast ga je met jouw netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen in het onderwijs en je peilt behoeften. Acquisitie is een vast onderdeel van je functie. Kortom, je hebt een zeer afwisselende baan.

Je collega’s bij de CED-Groep

Je bent vaak op pad naar de scholen. Tijdens je inwerktraject met een collega en daarna ook zelf. Je kunt altijd terugvallen op je team. Je collega’s ontmoet je online op overlegmomenten en op professionaliseringsdagen op ons kantoor in Rotterdam. Je krijgt 40 deskundige collega-adviseurs in je team, die graag hun kennis onderling en met de klanten delen. Dat is hun passie.

Over de CED-Groep

Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met tweehonderd gedreven adviseurs en ontwikkelaars vernieuwen, verbeteren en veranderen we het onderwijs en de kinderopvang. Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan werken bij de CED-Groep, onderwijsadvies en –ontwikkeling.

Jouw talent

 • Academisch werk- en denkniveau, zoals bijvoorbeeld orthopedagogiek of onderwijskunde of een combinatie van werkervaring en opleiding.
 • Enkele jaren ervaring als leidinggevende, intern begeleider of coördinator in het primair onderwijs, bij voorkeur in de stedelijke context;
 • Expertise op het gebied van pedagogiek. Je houdt deze vakkennis actief bij. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, met name op het gebied van burgerschap.
 • Je bent gericht op marktkansen en om je eigen opdrachten te genereren. Je ziet acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Reizen hoort bij de functie, je werkt in heel Nederland. Zo kom je nog eens ergens;
 • Flexibiliteit: je plant je eigen agenda en hebt wisselende werktijden en werkt soms ook ’s avonds.

Wat kun je van ons verwachten

 • Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan.
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief, waar jouw ondernemershart tot zijn recht komt en je plant je eigen agenda.
 • We trainen je uitgebreid op onze adviesdiensten en je loopt mee met ervaren collega’s.
 • Ons motto: als leren je lief is! Door het jaar heen hebben we interne professionaliseringsdagen. Je ontwikkelt jezelf snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren. Je volgt interne trainingen en kunt extra scholing aanvragen.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao AOJ.
 • Salaris is afhankelijk van je onderwijs- en advieservaring. Het salaris van een medior adviseur is tussen € 3.520 en € 5.277 bpm op fulltime basis.
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen.
 • Je contracturen zijn wat ons betreft minimaal gemiddeld 24 uur en maximaal 32 uur. Voor hoeveel uur je een contract wilt, dat is aan jou.
 • Vijf weken vakantie. In de schoolweken adviseer je en train je onderwijsprofessionals. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties.
 • Opname in pensioenfonds ABP.
 • Thuiswerkplekvergoeding.
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Reiskosten- en parkeervergoeding.
 • Laptop en telefoonvergoeding.

Meer info over de vacature van onderwijsadviseur

Je kunt contact opnemen met:

 • Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765
 • Karin Snoodijk, manager VO/mbo, tel 06-22052444
 • Carla van Doornen, manager primair onderwijs, 06-13252548

Solliciteren als adviseur burgerschap

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. Graag ontvangen we ze uiterlijk 21 april 2024 via sollicitatie@cedgroep.nl

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Trefwoorden: vacature, adviseur, onderwijsadviseur, organisatieadviseur, onderwijs, adviseur, Rotterdam, Den Haag, Breda, Utrecht, Amsterdam, primair onderwijs, basisonderwijs, voortgezet onderwijs, VO, PO.

Direct contact
x