BB 733

Vreedzaam worden

Invoeren en borgen

Kies je voor Vreedzaam? Dan verzorgt een door de CED-Groep opgeleide, gelicenseerde Vreedzaam-trainer de invoering van het programma. Hoewel maatwerk mogelijk is, ziet het standaardprogramma voor de invoering er zo uit:

Standaardprogramma invoering Vreedzaam
Deelnemersdomein

Abonnement Vreedzaam lesmateriaal

Een school of kinderopvang die het invoeringstraject volledig heeft doorlopen en een licentie Vreedzaam heeft, kan gebruik maken van lesmateriaal Vreedzaam als ze een abonnement afsluiten voor het deelnemersdomein. In het deelnemersdomein staan de benodigdheden voor het geven van de Vreedzaamlessen zoals video’s, de digitale lesondersteuning in de vorm van een pdf, video’s, illustraties en werkbladen. Vernieuwingen, zoals nieuwe lessen, video’s en dergelijke worden altijd in het deelnemersdomein geplaatst. Verder vind je er veel documenten die nodig zijn om het programma te borgen, stukken voor de directie en de stuurgroep en ook alles wat je nodig hebt voor de mediatorentraining.

Het abonnement op het deelnemersdomein is geen vast onderdeel van de licentie en moet los aangeschaft worden. Een abonnement kost € 195,00 incl. BTW per jaar. Je moet dit abonnement zelf aanvragen. Het jaarabonnement gaat in bij aanmelding en wordt automatisch verlengd.

Aanmelden voor Vreedzaam?

Zoek een aanbieder bij jou in de regio
Bekijk de aanbieders
x