BB 508
BB 508

Inloggen

We hebben nu een gloednieuwe website en een nieuw, overzichtelijk deelnemersdomein voor de Vreedzaam lesmaterialen. Hierdoor is ook het inloggen gewijzigd en kun je niet meer gebruik maken van je huidige inloggegevens.

Ondervind je problemen met inloggen?

Kijk hieronder bij 'veelgestelde vragen' of neem contact op met het team Vreedzaam via e-mail: online@cedgroep.nl of telefonisch: 010-4071599

Materiaal bestellen

Lesmaterialen kunnen alleen worden besteld door scholen die bij ons als zijnde Vreedzame School zijn geregistreerd en zijn te bestellen via onze webwinkel.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen in het programma Vreedzaam?

Heeft je school een actieve koppeling met basispoort? Log dan in via Basispoort en daar vind je het lesmateriaal van Vreedzaam. Geen actieve koppeling met Basispoort, dan kun je via je beheerder een account aan laten maken voor het Vreedzaam deelnemersdomein.

Wat vind ik in het deelnemersdomein via de knop inloggen programma Vreedzaam?

In het deelnemersdomein staan allerlei benodigdheden voor vreedzame scholen:

  • Materialen voor het geven van de lessen (zoals video’s, verwijzingen naar digitale lesondersteuning in de vorm van pdf, illustraties/foto’s en werkbladen)
  • Documenten voor de stuurgroep en directie
  • Alles wat u nodig heeft voor de mediatorentraining
  • Vernieuwingen, zoals nieuwe lessen, video’s en dergelijke worden altijd in het deelnemersdomein geplaatst.

Bekijk hier op video de gebruikershandleiding van het deelnemersdomein

Waar vind ik de nieuwsberichten

Je vindt de nieuwsberichten onder het kopje 'Nieuws'.

Waar vind ik de presenterlessen?

De presenterlessen worden niet meer ondersteund door Prowise, maar zijn nu beschikbaar als .PDF bestanden. Je vindt deze bij de betreffende lessen onder het kopje ‘Agenda en lesopbouw’.

Waar vind ik de oudelesmappenserie 2010?

Het deelnemersdomein voor de oude lesmappenserie is sinds februari 2023 niet meer beschikbaar

Waar vind ik het trainersdomein

Het trainersdomein is uitsluitend toegankelijk voor gecertificeerde trainers van Vreedzaam. Hier lees je meer over het inloggen voor trainers.

Ik ben mijn inlogcode kwijt, wat moet ik doen?

Wanneer je niet kunt inloggen en je gebruikt Basispoort, dan kun je contact opnemen met de accountbeheerder of ICT coördinator op je school. Zij of hij kan adviseren over de basispoortkoppeling. Weet je niet wie je accountbeheerder is, neem dan contact op via de klantenservice (online@cedgroep.nl of telefonisch 010-4071599)

Werk je niet met Basispoort, maar met een directe inlog in het Vreedzaam programma? Vraag dan via het systeem een nieuw wachtwoord aan. Lukt dit niet? Neem dan contact op via het klantenservice (online@cedgroep.nl of telefonisch 010-4071599)

Er zijn problemen met de basispoortkoppeling

Ben je de accountbeheerder of ICT coördinator en ondervind je problemen met de basispoortkoppeling? Dan kun je direct contact opnemen via e-mail: online@cedgroep.nl of telefonisch 010-4071599.

Ik wil een nieuwe accountbeheerder aanmelden

Wanneer er een nieuwe collega de taak van accountbeheerder op zich neemt, moet deze worden gewijzigd in het systeem. Je kunt de nieuwe accountbeheerder doorgeven via het formulier.

Nieuwe accountbeheerder aanmelden

Vul het formulier in om een nieuwe accountbeheerder aan te melden

Onze school gaat fuseren, wat nu?

Een fusie kan gevolgen hebben voor de voortzetting van je abonnement en accounts. Neem tijdig contact op met onze helpdesk online@cedgroep.nl.

Er is iets veranderd in de gegevens van onze school (bijvoorbeeld de naam of het e-mailadres), wat nu?

Als er iets verandert op school kan dat gevolgen hebben voor de voortzetting van je abonnement en toegang tot het programma. Neem tijdig contact op met onze helpdesk vreedzaam@cedgroep.nl.

Materiaal bestellen

Lesmaterialen kunnen alleen worden besteld door scholen die bij ons als zijnde Vreedzame School zijn geregistreerd en zijn te bestellen via onze webwinkel.

Vreedzaam promotiemateriaal bestellen

Wil je promotiemateriaal met het logo van je eigen organisatie bestellen? Dan kan via onze webwinkel.

Hoe vraag ik voor onze school een jaarabonnement aan?

Een Vreedzame School of Kinderopvang kan gebruik maken van lesmateriaal Vreedzaam als ze een abonnement afsluiten voor het deelnemersdomein. In het deelnemersdomein staan de benodigdheden voor het geven van de Vreedzaamlessen zoals de lesmappen, video’s, de digitale lesondersteuning in de vorm van een pdf, video’s, illustraties en werkbladen. Vernieuwingen, zoals nieuwe lessen, video’s en dergelijke worden altijd in het deelnemersdomein geplaatst. Verder vind je er veel documenten die nodig zijn om het programma te borgen, stukken voor de directie en de stuurgroep en ook alles wat je nodig hebt voor de mediatorentraining.

Het abonnement op het deelnemersdomein is geen vast onderdeel van de licentie en moet los aangeschaft worden. Een abonnement kost € 195,00 incl. BTW per jaar. Je moet dit abonnement zelf aanvragen. Het jaarabonnement gaat in bij aanmelding en wordt automatisch verlengd.

Aanvraagformulier

Vul het formulier in om een jaarabonnement op het deelnemersdomein af te sluiten
x