sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Hertificering en verdieping

Hertificering VVE
Heeft u al een VVE-certificaat behaald en wilt u dat dit certificaat geldig blijft? Dan kunt u gebruik maken van een hercertificeringstraject. U kunt bij de CED-Groep terecht voor hercertificering van de VVE-programma’s Uk & Puk, Kaleidoscoop en Startblokken van Basisontwikkeling. Voor ieder van deze VVE-programma’s gelden specifieke eisen om voor hercertificering in aanmerking te komen.


Verdieping VVE
De CED-Groep verzorgt zowel voor Uk & Puk, Kaleidoscoop, Startblokken als voor de VVE-programma’s Sil op school, Peuterplein, Kleuterplein en Piramide verdiepingsbijeenkomsten. De verdiepingsbijeenkomsten zijn voor organisaties, gemeenten, leerkrachten van de groepen 1 en 2, intern begeleiders, pedagogisch medewerkers binnen de kinderopvang en peuterspeelzalen en gastouders. Ook voor professionals met nieuwkomers in de groep zijn deze cursussen erg geschikt. De inhoud van de verdiepingsbijeenkomsten worden in overleg bepaald.

Informatie?
Neem contact op met Mireille David, m.david@cedgroep.nl

 

Direct contact

Mireille David

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599