sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Anne-Marie Smit

   Onderzoek & Innovatie
Telefoon: : 010 4071 483 / 06 13979888
E-mail: a.smit@cedgroep.nl

Drs. Anne-Marie Smit is een allrounder met een breed expertisegebied. Als ontwikkelaar vertaalt zij wetenschappelijke kennis naar praktische en educatieve producten voor professionals in het onderwijs (met name voor het PO en VO). Zij heeft een aantal methodieken ontwikkeld en geïmplementeerd op het gebied van sociale competentie en burgerschap. Daarnaast werkt zij voor verschillende projecten rondom taal en maakt zij deel uit van de redactie van het Rotterdams Onderwijs Magazine (ROM).

Nieuwsbegrip
Behalve auteur voor de wekelijkse lessen voor Nieuwsbegrip, maakt Anne-Marie ook toetsen en schrijflessen voor Nieuwsbegrip en beheert zij (samen met collega Paul de Maat) de sociale media. De lessen voor Nieuwsbegrip Schrijven worden ontwikkeld in samenwerking met de UvA.

Achtergrond en interesses
Anne-Marie Smit is aan de Universiteit Leiden afgestudeerd als pedagoog en werkt vanaf 2007 bij de CED-Groep. Zij is geïnteresseerd in toekomstgericht onderwijs, ecologie, duurzaamheid en jeugd- en jongerencultuur. Het liefst is ze bezig met het schrijven van aansprekende teksten en uitdagende lessen voor kinderen of jongeren. Maar ook de volwassen lezer schuwt zij niet.

  

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599