sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Els Rietveld

  Relatiemanager Innovatie en contractontwikkeling
Telefoon: 010 4 071 510 / 06 12434493 
E-mail: e.rietveld@cedgroep.nl

Onderwijs beter maken voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften is de drijfveer van Drs. Els Rietveld-van Santvoord, of dat nu ingestoken wordt via de school en de leerkracht of via de leerling zelf.
 
Werkzaamheden
Els Rietveld is altijd op zoek naar verbinding met partners om onderwijsverbeteringen te ontwikkelen. Daarbij richt ze zich op kwetsbare kinderen en jongeren. Via projecten in het onderwijs of via ouders wil zij bijdragen aan de beste kansen voor alle kinderen: vluchtelingenkinderen via het project TeamUp op School, waarin we samenwerken met War Child en Save the Children, of kinderen van laaggeletterde ouders via projecten met kinderopvanginstellingen en TelmeemetTaal. Daarnaast is ze accounthouder voor de gemeente Rotterdam en voor het sociale domein. Ook coördineert ze acquisitie van nieuwe innovatieve projecten. Hiertoe legt en onderhoudt ze contacten met overheden, fondsen en met bedrijven die in het kader van MVO/MBO op zoek zijn naar onderwijsgerelateerde projecten die zowel voor leerlingen en scholen als voor het bedrijf toegevoegde waarde hebben.    
  
Achtergrond en expertise
Els Rietveld is in 1996 afgestudeerd als Arbeid- en Organisatiepsycholoog aan de Open Universiteit en daarnaast opgeleid tot academisch coach en projectmanager. Els heeft zowel ervaring als ontwikkelaar, projectleider en unitmanager.
 


 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599