sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Els van den Berg

  Onderzoek & Innovatie
Telefoon: 010 4071 604
E-mail: e.vandenberg@cedgroep.nl

Als medewerker ontwikkeling en onderzoek werkt Els bij de uitgeverij van de CED-Groep. Hier werkt ze onder meer aan de totstandkoming van nieuwe uitgaven, 
de revisie van bestaande uitgaven, voorraadbeheer en het beantwoorden van klantvragen, vooral met betrekking tot de methoden Nieuwsbegrip en Sil op school.
Daarnaast ontwikkelt Els woordenschatlessen voor de methode Nieuwsbegrip. 

Achtergrond en expertise
Els van den Berg is afgestudeerd als informatiespecialist aan de Haagse Hogeschool. Zij heeft daarna gewerkt als Bibliothecaris-Documentalist binnen een groot ingenieursbureau. In 2000 is ze als informatiespecialist komen werken bij het Onderwijs Informatie Centrum van de CED-Groep, waar haar taak bestond uit onder andere het bijhouden van en samenvatten van relevante beleidsontwikkelingen, het doen van literatuuronderzoek, het up to date houden van het informatiecentrum op verschillende onderwijsdomeinen en dataverzameling ten behoeve van onderzoeksprojecten. 
  

  


      

 


 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599