BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature onderwijsadviseur/trainer

24 - 32 uur per week

Bij de CED-Groep tref je collega’s met veel passie voor hun vak. Daarom zijn we op zoek naar een collega die het beste uit zichzelf en anderen haalt, die energie krijgt van het ontwikkelen van mensen. Ons motto is niet voor niets: Als leren je lief is. Ben je op zoek naar een afwisselende baan, solliciteer dan bij de CED-Groep.

Adviseren, coachen en trainen van onderwijsprofessionals

Als adviseur help je onderwijsprofessionals hun strategische doelen te bereiken. Je staat hen met raad en daad bij om er een succes van te maken. Zo train je de leerkrachten, ben je gesprekspartner voor de intern begeleider en het schoolbestuur voor vraagstukken rondom de organisatie en toekomstig onderwijs. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijsveld.

Wetenschappelijke kennis toepasbaar maken

Jij houdt ervan om complexe adviestrajecten te begeleiden. Je zet jouw schat aan ervaring op onderwijsgebied in en maakt wetenschappelijke kennis toegankelijk voor de praktijk.

Nieuwe klanten en opdrachten

Je gaat met jouw netwerk (bijv. schoolbesturen) in gesprek over relevante onderwijsontwikkelingen, peilt behoeften en zet dit om in commerciële kansen voor de CED-Groep. Complexe vraagstukken vertaal je naar adviezen en bruikbare oplossingen.

Je collega’s bij de CED-Groep

Als adviseur reis je naar scholen in heel Nederland. Je kunt altijd terugvallen op je team van betrokken collega’s. Er is veel kennis en een schat aan ervaring aanwezig en collega’s delen deze kennis graag met je. Je ontmoet hen online zo vaak als je wilt, live op overlegmomenten, die je zelf ergens afspreekt en tijdens professionaliseringsdagen op ons kantoor. Ons kantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer (station Rotterdam Alexander).

Over de CED-Groep

De CED-Groep is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau dat met sterke merken als Nieuwsbegrip, De Vreedzame School, Teach Like a Champion en OGW4D het onderwijsveld bedient. Met circa tweehonderd collega’s delen we onze passie voor het creëren van gelijke kansen voor ieder kind. We geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding aan onderwijsprofessionals, we ontwikkelen inspirerende leermiddelen en we doen onderwijs-gerelateerd onderzoek.

Wat we vragen van jou

 • Academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld master Onderwijswetenschappen, Taalwetenschappen, master SEN of vergelijkbaar
 • Ervaring in het onderwijs als leidinggevende, intern begeleider, (bouw)coördinator of als adviseur.
 • Expertise op pedagogisch en didactisch gebied, taal en/of rekenen
 • Gericht op marktkansen, acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Je weet complexe materie op een aantrekkelijke en enthousiasmerende manier over te brengen aan (groepen) klanten
 • Flexibiliteit: je reist naar scholen in het hele land of hebt een bijeenkomst online. De vrijheid om je eigen agenda te bepalen, wisselende werktijden en soms ook ’s avonds.

Wat biedt de CED-Groep

Hier ligt jouw kans om wetenschappelijke kennis toepasbaar te maken voor de praktijk. Je levert een betekenisvolle bijdrage aan het onderwijs. Daarnaast bieden we:

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Medior adviseur, max € 4.736 bpm op fulltime basis of senior adviseur, max € 5.328 bpm op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken vakantie. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties
 • Veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Laptop en een telefoonvergoeding, zodat je ook vanuit huis kunt werken.
 • Door het jaar heen hebben we interne professionaliseringsdagen met een externe spreker op het thema. Je ontwikkelt jezelf snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren
 • Een baan met grote zelfstandigheid en vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen

Informatie over de functie van onderwijsadviseur

Op onze website vind je de verschillende vacatureteksten, zoals adviseur / trainer speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo, primair onderwijs, maar ook met specialisatie op AVG en privacy of onderwijsbeleid bij gemeentes. Belangrijke thema’s zijn burgerschap (Vreedzaam) en gelijke kansen (Goud onderwijs).

Je kunt ook bellen met:

- Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765

- Hanke Geurts, unitmanager speciaal onderwijs, tel 06-38242635

- Carla van Doornen, unitmanager primair onderwijs, tel 06-13252548

- Wilma Poot, unitmanager jonge kind en kinderopvang, tel 06-19080934.

- Karin Snoodijk, unitmanager vo/mbo, tel 06-22052444

Reageren op de vacature

Wil jij aan de slag bij onze innovatieve organisatie? Stuur dan je reactie naar sollicitatie@cedgroep.nl

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven daarom geen contact op te nemen.

Direct contact
x